Wat wij doen

Hoe voegen wij waarde toe?

Area of People is je strategisch partner om op basis van coaching, data en platform de sociale, natuurlijke en financiële waarde van vastgoed te vergroten.

m-header-media_placeholder-2
2 laptop

De vastgoedmarkt is in transitie

Strategisch

Waar ruimte steeds schaarser is en de verwachtingen over kwaliteit en duurzaamheid steeds hoger liggen ontstaan fricties én kansen.

 

  • Bewoners betrekken biedt de kans om gelijktijdig de waarde sociaal, natuurlijk en financieel te vergroten én de operationele kosten te beheersen.

  • Verbeter de relatie met je stakeholders door verschillende belanghebbenden een platform te bieden.

  • Realiseer inzicht in hoe je waarde kan toevoegen tijdens de ontwikkeling en exploitatie.

Area of people als strategisch partner?
huis links onder
voor wie waarde - tactisch -4

Grip op beleving

Data+

We zetten in op gemeenschappelijke belangen van bewoners, beheerders, eigenaren en servicepartners.

 

  • Dashboards. Ontsluit data in eigen Dashboard op project of portfolio niveau op het gebied van reparatie en service tevredenheid en oplossnelheid,  maar ook ESG parameters als thuisgevoel, betrokkenheid  en sentiment. Stuur op vergroten van waarde en benchmark je portfolio tegen andere Area of People micro-dorpen.

  • Rapportages. Maandelijkse rapportages waarin je in 1 oogopslag de belangrijkste ontwikkelingen in je gebouwen kunt lezen. 

  • Community Coach. Een Coach voor elk gebouw helpt je met adoptie, analyse, monitoring en moderatie van je community.
MAAK KENNIS MET ONZE COMMUNITY COACHES
huis lijn kropping test -1
Voor wie waarde - operationeel-2

Future proof

Platform

Het Area of People platform biedt een combinatie van praktische en slimme mogelijkheden:


  • Dashboard voor professionals. Alle bewonerscommunicatie, events, onderhoudsactiviteiten, servicepartners en reparatiemeldingen in een overzicht. Benchmark je portefeuille tegen de markt.

  • App. Voor elk gebouw, buurt of gebied een eigen app. Via de app kunnen bewoners elkaar makkelijk vinden en helpen, samen events organiseren, hebben ze toegang tot de relevante voorzieningen en services en vinden ze snel relevante informatie over het gebouw. De app is ook het startpunt om reparaties te melden.
  • Koppel via API. Het platform is naadloos te integreren met CRM (zoals OSRE of Eyemove), Property Management systemen en ERP (zoals REMS/Aareon).

MAAK KENNIS MET AREA OF PEOPLE
background-image