Wie we zijn

Area of People biedt een Community-as-a-Service platform en is strategisch partner voor het realiseren van ESG-gebaseerde projecten. 

We veranderen gebouwen in Micro-Dorpen door gebruikers
actief te betrekken bij een sociaal en duurzaam gebruik van
de leefomgeving. Dat noemen we de kracht van participatie.

De data uit ons platform voegt waardevolle en toepasbare
inzichten toe aan het gebruik van vastgoed.

Maak een afspraak

De kracht van participatie

Waar staan we voor

Wij geloven in de kracht van participatie.
In de waarde van verbinding tussen alle partijen in de keten en de winst van betrokken bewoners.
fotos 2

Bewoners als partner

Bewoners zijn de grootste, maar onvoldoende benutte, waarde in de vastgoedmarkt. Ze vormen de basis voor het oplossen van de grote uitdagingen van deze tijd – leefbaarheid, duurzaamheid, betaalbaarheid. Bewoners betrekken bij de leefomgeving is dan ook noodzaak.

Duurzaam verbinden

Een Micro-Dorp is een plek waar bewoners actief betrokken zijn door elkaar te helpen met de dagelijkse uitdagingen. Wij verbinden bewoners duurzaam op basis van intrinsieke motivatie.
fotos

Technologie + know-how

Technologie alleen is niet genoeg. Met de combinatie van  soft skills,  AI en  harde data geven we onze klanten de voorsprong binnen het complexe speelveld van mens, milieu en maatschappij. Dat levert de inzichten die de nieuwe norm in vastgoed stelt.
Maak een afspraak
1. opzet team 2

Ons team

Als team combineren we technologie met kennis om te bewijzen dat vastgoed meer is dan een stapel stenen. Daarmee ondersteunen we een grote diversiteit aan professionele gebruikers in verschillende vastgoedsegmenten. De mensen achter Area of People zijn altijd op zoek naar verbinding. Zo bouwen we iedere dag aan ons platform waarmee we kennis delen, innoveren en ESG impact realiseren.