Vind het antwoord op jouw vragen.

Wat is Area of People?

Area of People is een veilig en gesloten platform om te communiceren met je buren, updates te ontvangen van je beheerder, snel belangrijke informatie over je huis te vinden. Wij werken samen met jouw beheerder.

Hoe start ik met het gebruik van de Area of People app?

Om gebruik te maken van de app dien je een uitnodiging te ontvangen van je beheerder. Of je ontvangt een link van iemand uit je huishouden.

Heb je dit niet ontvangen? Informeer dan eerst bij je beheerder of huisgenoot. En kijk ook even in je SPAM box ;-)

Ik heb geen uitnodiging van Area of People ontvangen, wat nu?

Neem contact op met de beheerder van je woning om je te laten uitnodigen. Het kan ook zijn dat de email in de SPAM box is beland. Heeft je familielid of huisgenoot al toegang in de app? Vraag hen om de link met je te delen of scan de QR code in de app.

Hoe kan ik een huisgenoot of familielid uitnodigen voor de app?

Je kunt de link vinden in het hoofdmenu van de app onder 'Deel de app.' Onthoud dat je deze link alleen met je huisgenoot kunt delen.

1) Klik op het profiel (linkerbovenhoek van de app). Het menu zal openen.

2) Klik op het gedeelte 'Deel de app'.

3) Klik op de knop 'Deel je adreslink'. Deze optie kan worden gedeeld via het programma van je voorkeur op je telefoon, bijvoorbeeld WhatsApp.

Wat is het verschil tussen Area of People en mijn beheerder?
Je beheerder gebruikt het Area of People-platform om met jou en je buren te communiceren. Een beheerder kan bijvoorbeeld aankondigingen plaatsen over aankomend onderhoud, praktische informatie delen over je woning en buurt, alle service- en reparatieverzoeken beheren en via een enquête om jouw mening vragen.
 
Area of People beheert of verhuurt geen vastgoed en is ook niet verantwoordelijk voor de afhandeling van reparatieverzoeken.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Dat is vervelend! Open de app en vul je e-mailadres in. Druk vervolgens op 'Wachtwoord vergeten'. Vul het e-mailadres in waarvoor je je wachtwoord wilt herstellen. Er wordt een e-mail naar dat e-mailadres gestuurd met een verificatiecode om het wachtwoord te herstellen.

Hoe zit het met mijn privacy?

De privacy waarborgen van alle gebruikers op het platform is voor Area of People hét uitgangspunt. Je bepaalt zelf hoe zichtbaar je wilt zijn naar je buren. Zie onze Privacy policy als je meer wilt weten hoe we met je gegevens omgaan.

Hoe kan ik mijn account verwijderen of verhuizen?

Als je gaat verhuizen zal je account worden verwijderd door de beheerder. Je hoeft hier niets voor te doen.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op via support@areaofpeople.com of stuur ons een bericht in de app.