Customer Success

Onze toegewijde Customer Success Team staat klaar om jou te ondersteunen op elke stap van jouw reis met ons platform. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit onze oplossingen en jouw doelen bereikt.

Customer Success medewerker bespreekt resultaten met klant
Onze tevreden klanten
 • Logo van Annexum belegger in vastgoed
 • Logo van Achmea Real Estate
 • Logo van BPD Bouwfounds gebiedsontwikkelaar
 • Logo van Portaal
 • Logo van Wooncompagnie
 • Logo van Cittanova Bureau voor planontwikkeling
 • Logo van woningcorporatie Trudo
 • Logo van AM
 • Logo van De Stadstuin
 • Logo van co-working community B. Amsterdam
 • Logo van Nederlands Vastgoed

Ondersteuning bij implementatie en groei

Met onze kennis uit meer dan 200 projecten in verschillende vastgoedtypen, zijn wij jouw ideale partner om sociale impact te maken in je hele vastgoedportefeuille. Onze medewerkers weten wat er nodig is om onze klanten van onboarding tot succesvolle implementatie te begeleiden. 

Community coach van Area of People

Begeleiding van community coaches

Onze community-experts begeleiden je bij de lancering van het platform en bij het succesvol bouwen aan gemeenschappen. Onze mensen staan voor jouw medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Team trainingen van Area of People

Team support

Met onze trainingen voor teams zorg je dat iedere medewerker is aangehaakt en optimaal gebruik maakt van de relevante functies voor zijn of haar rol. Met onze trainingen zorgen we dat de kennis geborgd blijft en dat de aanpak makkelijk uitgerold kan worden naar de rest van de organisatie.

Jouw succes is ons succes

Benieuwd hoe we jouw organisatie begeleiden op weg naar succes?

Plan een kennismaking
Ambassadeursprogramma van Area of People

Ambassadeursprogramma

Met ons ambassadeursprogramma versnel je de adoptie en betrokkenheid van bewoners en gebruikers van het Area of People platform. Door middel van workshops en ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw ambassadeurs succesvol zijn in het kick-starten van een positieve gemeenschapscultuur.

De kennis en begeleiding vanuit Area of People is voor mij echt cruciaal. Ze adviseren je over hoe je efficiënt een community bouwt met het platform en hoe je effectief met bewoners communiceert
Daphne Beens woonmanager Zandkasteel
Daphne Beens Woonmanager Logo van Wonam
Met het ambassadeursprogramma hebben we de community een echte kickstart gegeven en halen we tegelijkertijd operationele lasten weg bij het team.
Foto van Maartje van Den Bosch van Trudo
Maartje van den Bosch Woonconsulent Logo van woningcorporatie Trudo

Voor wie

Wij helpen vastgoedontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties bij het bouwen van digitale communities, met een focus op het verhogen van het thuisgevoel en het realiseren van ESG-doelen.

Ontwikkelaars

Betrek bewoners tijdens de ontwikkelingsfase en creëer een basis voor sociale verbinding in een nieuw wooncomplex of een nieuwe stadswijk.

Beleggers

Bouw digitale communities en werk slim samen met bewoners om ESG-doelen te realiseren in je vastgoedportefeuille.

Woningcorporaties

Ga samen met bewoners de uitdagingen van vandaag aan en verbeter de leefbaarheid in gebouwen, wijken en gebieden.

Co-working en kantoren

Verbeter de kantoorbeleving door gebruikers digitaal toegang te geven tot de community, services en voorzieningen in je gebouw.