Community app

Geef bewoners een gebruiksvriendelijke app om een betrokken community te bouwen en samen te werken aan een prettige woonomgeving. Onder Area of People of als white-label onder je eigen merk.

Community app van Area of People

Faciliteer verbinding en samenwerking

Bied bewoners en gebruikers van jouw vastgoed een gebruiksvriendelijke app waarmee ze gemakkelijk contact kunnen leggen, gezamenlijke voorzieningen kunnen gebruiken, met servicepartners kunnen schakelen en hun feedback kunnen delen. De app van Area of People is speciaal ontworpen voor verbinding, betrokkenheid en een hogere tevredenheid.

Homepagina van de Area of People app

Alles begint op home

Zodra bewoners de app openen, krijgen ze direct een overzicht van alles wat er speelt in het gebouw en de community. Van belangrijke updates tot aankomende activiteiten en reserveringen voor bijvoorbeeld gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast kunnen bewoners snel de nieuwste documenten raadplegen die zijn geüpload.

Afbeelding Area of People app bewoner heeft pakketje aangenomen

Een betrokken community

Bied bewoners een app waarmee ze elkaar gemakkelijk kunnen vinden, om hulp kunnen vragen en praktische tips kunnen delen. Bewoners kunnen berichten delen via de communityfeed of in specifieke groepen zoals een groep voor een verdieping, voor het oppassen op huisdieren, klustips of sociale activiteiten.

 • Communityfeed
 • Groepen
 • 1-op-1 chat
 • Documenten uploaden
 • Peiling houden
Afbeelding Area of People app reparatie melden

Reparaties en storingen melden

Met de app van Area of People hebben bewoners een makkelijke ingang om reparaties in de woning en storingen in het gebouw te melden. Via servicepagina’s in de app kunnen bewoners gemakkelijk schakelen met servicepartners zoals een beheerder, pakketdienst of aanbieder van deelmobiliteit.
We waren blij verrast toen we hoorden dat er een community app is. Met de app kunnen we buren makkelijk bereiken en elkaar helpen. Ook sta je in direct contact met de beheerder. Dan weet je dat je gehoord wordt.
Testimonial bewoners Zandkasteel
Maite en Ferguut Bewoners Zandkasteel Logo van Wonam
De app is veel completer dan Whatsapp of Facebook. Ons hele gebouw is enorm betrokken en actief in de app. Je voelt je daardoor veel meer verbonden met elkaar.
Bewoner testimonial van Giorgio
Gorgio Bewoner Twotofive Logo van ForumInvest
Servicehub in de Area of People app

Servicehub

Via de Area of People app hebben bewoners snel toegang tot relevante services en voorzieningen in hun gebouw. Of het nu gaat om een pakketdienst, deelmobiliteit, elektrische laadpalen, BuitenBeter app en andere lokale servicepartners.

Ontdek de kracht van onze mobiele app

Benieuwd naar de Area of People app en hoe je deze naadloos kunt integreren in jouw workflow?

Plan een kennismaking
Afbeelding Area of People app evenementen organiseren

Activiteiten plannen

Activiteiten plannen

Een borrel, burendag of schoonmaakactie plannen gaat heel eenvoudig via de app. Bewoners kunnen eenvoudig een poll uitzetten, een datum aanmaken in de kalender, de activiteit delen in de communityfeed en bijhouden wie mee doet. Als beheerder kun je via de agenda onderhoudsactiviteiten plannen en delen met bewoners.

 • Poll uitzetten voor een datum
 • Activiteiten in de kalender zetten
 • Kalender delen met andere bewoners
 • Alerts instellen voor activiteiten
Voorbeeld hoe je een reservering kan maken via de community app van Area of People

Reserveren van ruimtes en spullen

Ontsluit eenvoudig gemeenschappelijke faciliteiten en voorzieningen in een gebouw of buurt. Het reserveringssysteem van Area of People biedt beheerders de mogelijkheid om tijdsloten aan te maken. Zo reserveren bewoners en gebruikers in een handomdraai een tijdslot voor de buurtschuur of een lift tijdens een verhuizing.

Survey en poll functie van het Area of People platform

Surveys en polls uitzetten

Wil je weten hoe je de woon- of werkomgeving kunt verbeteren? Maak gebruik van de polls en surveys en krijg inzicht in de behoeften van bewoners of gebruikers. Luister naar wat zij nodig hebben zodat je passende oplossingen kunt bieden. Verhoog de tevredenheid door regelmatig feedback op te halen op een gebruiksvriendelijke manier.  

 

 • Snel korte polls delen met bewoners
 • Gebruiksvriendelijke surveys maken en delen
 • Overzicht van resultaten

Voor wie

Wij helpen vastgoedontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties bij het bouwen van digitale communities, met een focus op het verhogen van het thuisgevoel en het realiseren van ESG-doelen.

Ontwikkelaars

Betrek bewoners tijdens de ontwikkelingsfase en creëer een basis voor sociale verbinding in een nieuw wooncomplex of een nieuwe stadswijk.

Beleggers

Bouw digitale communities en werk slim samen met bewoners om ESG-doelen te realiseren in je vastgoedportefeuille.

Woningcorporaties

Ga samen met bewoners de uitdagingen van vandaag aan en verbeter de leefbaarheid in gebouwen, wijken en gebieden.

Co-working en kantoren

Verbeter de kantoorbeleving door gebruikers digitaal toegang te geven tot de community, services en voorzieningen in je gebouw.