Dashboard

Stuur je vastgoedportefeuille aan vanuit je dashboard en krijg snel inzichten in de adoptie, betrokkenheid en andere belangrijke ESG inzichten. Via slimme monitoring tools, ticket center, AI Co-Pilot hulp en integratie wordt het beheren van je vastgoedportefeuille veel makkelijker.

 

Beheer dashboard in het Area of People platform
Integratie & partners
  • Logo van Aareon REMS
  • Logo van Ibi
  • Logo van Mulesoft
  • Logo van Microsoft
  • Logo van Power BI
  • Logo van Rhino
  • Logo van Azure
  • Logo van Ziezodan
  • Logo van DWA
  • Logo e-mail parsing

Werk beter samen

Vereenvoudig de communicatie met bewoners en stroomlijn je service met ons dashboard. Ontwikkeld voor eigenaren, beheerders, woonconsulenten en huismeesters die samen tijd willen besparen en een hoge service-ervaring willen leveren.

Communicatiesysteem in het Area of People platform

Informeer bewoners met gemak

Beheer al je communicatie met bewoners en gebruikers vanaf één centrale plek. Bereik in een handomdraai individuele bewoners, gebouwen en wijken via berichten, surveys, polls, chats en e-mail. Allemaal toegankelijk via ons platform. Deel belangrijke mededelingen en aankomende evenementen in de communityfeed. Optimaliseer je berichten met behulp van onze AI Co-Pilot voor een snelle verbetering van je communicatie.

Reserveringsmodule op het Area of People platform

Beheer te reserveren ruimtes en items

Maak alle gedeelde faciliteiten en voorzieningen in jouw gebouwen en de omgeving eenvoudig toegankelijk voor bewoners en gebruikers. Bied hen de mogelijkheid om gemakkelijk een boeking te maken voor gemeenschappelijke ruimtes, zoals het dakterras, studieruimtes en werkplekken. Maar denk ook aan het reserveren van een bakfiets of verhuislift. Met onze handige reserveringsmodule behoud je het overzicht en kun je snel de beschikbaarheid van alle voorzieningen controleren.

Kalender instellingen op het dashboard van Area of People

Zet activiteiten op de kalender

Komt er planmatig onderhoud, een liftkeuring of een sporttoernooi aan? Zet het op de agenda en deel het in de communityfeed. Via de app is alles overzichtelijker en altijd toegankelijk, waardoor belangrijke informatie niet over het hoofd wordt gezien. Zo zorg je voor beter geïnformeerde, betrokken en tevreden bewoners. 

Het is handig dat er één centrale plek is waar we op een eenvoudige en gestructureerde manier kunnen communiceren met onze members.
Robin Slijkhuis van B. Amsterdam Community
Robin Slijkhuis Head of Strategy en Business Development Logo van co-working community B. Amsterdam
In Winkelmadepark kunnen we niet zonder het Area of People platform en zien we dat de investering zich dubbel en dwars terugbetaalt.
Jessica Dekker Woonconsulent bij Wooncompagnie
Jessica Dekker Woonconsulent Logo van woningcorporatie Wooncompagnie
Voor mij als beheerder neemt het platform heel veel werk uit handen.
Foto van Pieter Baams
Pieter Baams VvE Manager Logo van VB&T
Ticketoverzicht in Area of People platform

Werk slimmer met ons ticketcenter

Verminder vragen over serviceverzoeken en houd meer tijd over om tickets snel af te handelen. Beheerders hebben één overzicht van alle tickets, en huismeesters kunnen eenvoudig serviceverzoeken oppakken via de app. Verhoog de huurderstevredenheid met snellere en betere communicatie dankzij onze AI Co-Pilot en uitgebreide instellingen. Deel specifieke informatie per serviceverzoek, zodat bewoners direct essentiële details zien, zoals oplostijd en kostenverantwoordelijkheid.

Maak het beheer van je vastgoed efficiënter

Benieuwd hoe ons platform je kan helpen om slimmer te werken en operationele kosten te verlagen?

Plan een kennismaking
Services in dashboard van Area of People

Verhoog het woongenot met services

Area of People helpt je om voorzieningen in en om je gebouw optimaal te benutten. Geef bewoners eenvoudig toegang tot informatie over de beheerder, pakketservices, elektrisch laden en deelmobiliteit. Zo zorg je niet alleen voor een efficiënter gebruik van assets, maar verhoog je ook de tevredenheid van bewoners.

SURVEY_POLL@2x (1)

Zet surveys en polls uit

Versterk de betrokkenheid van bewoners door actief te luisteren naar hun stem en op basis van hun feedback actie te ondernemen. Via het Area of People platform verzamel je waardevolle inzichten van bewoners over hun ervaringen en behoeften. Zet eenvoudig surveys of polls uit en bekijk de antwoorden in je data dashboard. Verhoog de tevredenheid en het thuisgevoel onder bewoners, terwijl je de dienstverlening optimaliseert door direct inzicht te verkrijgen in hun wensen en suggesties.

Voor wie

Wij helpen vastgoedontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties bij het bouwen van digitale communities, met een focus op het verhogen van het thuisgevoel en het realiseren van ESG-doelen.

Ontwikkelaars

Betrek bewoners tijdens de ontwikkelingsfase en creëer een basis voor sociale verbinding in een nieuw wooncomplex of een nieuwe stadswijk.

Beleggers

Bouw digitale communities en werk slim samen met bewoners om ESG-doelen te realiseren in je vastgoedportefeuille.

Woningcorporaties

Ga samen met bewoners de uitdagingen van vandaag aan en verbeter de leefbaarheid in gebouwen, wijken en gebieden.

Co-working en kantoren

Verbeter de kantoorbeleving door gebruikers digitaal toegang te geven tot de community, services en voorzieningen in je gebouw.