Data & Insights

Versterk het thuisgevoel, verbeter de service en realiseer ESG-doelen met data-gedreven inzichten. Wij ontsluiten jouw portefeuilledata in je Client Dashboard of in je eigen rapportage omgeving.

Twee mensen kijken naar data insights op Area of People platform

Vergroot je impact met meer inzicht

Het Area of People platform biedt de inzichten die je nodig hebt om je sociale impact te vergroten. Onze data dashboards helpen je om het thuisgevoel en de betrokkenheid van bewoners in jouw vastgoedportfolio real-time te monitoren. Vergelijk eenvoudig de performance van verschillende projecten in één overzicht.

Inzicht in thuisgevoel met data dashboard van Area of People

Houd grip op het thuisgevoel

Hoe weet je of bewoners zich thuis voelen in jouw complex, wijk of gebied? Met ons platform monitor je real-time het thuisgevoel en de betrokkenheid in jouw vastgoedportfolio. Zo weet je of je hoe het ervoor staat en waar je kunt verbeteren. Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het vergroten van je impact.

Data dashboard van Area of People met inzicht in service prestaties

Optimaliseer je service processen

Gebruik onze data inzichten om jouw service te verbeteren. Na elke afhandeling van een serviceverzoek kunnen gebruikers direct de service beoordelen. Zo weet je altijd hoe het ervoor staat en waar je kunt verbeteren. Met surveys en polls kun je de service behoeften van bewoners verder uitdiepen.

Ook sociale data verzamelen?

Ontdek hoe je met data jouw service kunt verbeteren en je sociale impact kunt vergroten.

Plan een kennismaking
Client Dashboard van Area of People

Vergelijk projecten en beheerders in je portefeuille

Op een schaalbare manier jouw sociale impact vergroten? Vergelijk het thuisgevoel, de betrokkenheid en de service van beheerders in jouw verschillende projecten. Zo weet je welke projecten aandacht nodig hebben, kun je beheerders beter aansturen, stakeholders informeren over de sociale impact van jouw portefeuille.

Het Area of People platform helpt ons om onze impact zichtbaar te maken. Zo weet je of je inspanningen daadwerkelijk effect hebben.
Robert Kohsiek directeur bij Wonam
Robert Kohsiek Directeur Logo van Wonam
ESG is één van de kernactiviteiten van iedere investment manager, waaronder sociale cohesie, gezondheid, CO2-impact en biodiversiteit. Samenwerken met partners zoals Area of People is daarin essentieel.”
Foto van Guido Maarsman
Guido Maarsman Asset Manager Logo van PATRIZIA SE
ESG data dashboard van Area of People

Monitor je ESG-doelen

Met Area of People heb je alles in handen om samen met bewoners ESG-doelen te realiseren. Meet jouw impact op de gezondheid en het welzijn van bewoners door de betrokkenheid en het thuisgevoel te monitoren. Gebruik data om bewoners te helpen bij energiebesparing en verlaag samen de CO2-footprint van jouw vastgoedportfolio.

Voor wie

Wij helpen vastgoedontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties bij het bouwen van digitale communities, met een focus op het verhogen van het thuisgevoel en het realiseren van ESG-doelen.

Ontwikkelaars

Betrek bewoners tijdens de ontwikkelingsfase en creëer een basis voor sociale verbinding in een nieuw wooncomplex of een nieuwe stadswijk.

Beleggers

Bouw digitale communities en werk slim samen met bewoners om ESG-doelen te realiseren in je vastgoedportefeuille.

Woningcorporaties

Ga samen met bewoners de uitdagingen van vandaag aan en verbeter de leefbaarheid in gebouwen, wijken en gebieden.

Co-working en kantoren

Verbeter de kantoorbeleving door gebruikers digitaal toegang te geven tot de community, services en voorzieningen in je gebouw.