Community as a Service Platform

Wij veranderen vastgoed
in micro-dorpen

Met het Area of People platform verbinden wij de menselijke factor met vastgoed en vergroten daarmee de sociale, duurzame en financiële waarde exponentieel.

Placeholder

WAAR ZIJN WE ACTIEF?

Wij faciliteren de realisatie van Micro-Dorpen op elke schaal. 

Woningen
Woningen

Van kleine appartementen en buurten voor jong en oud, tot grote campussen en co-living concepten.

Mixed-use
Mixed-use

Multi-functionele plekken waar wonen, werken en vrije tijd samenkomen. Van co-working tot gezondheidscentra.

Gebieden
Gebieden

We creëren gebieden door bestaand vastgoed te verbinden en zijn actief betrokken bij nieuwe gebiedsontwikkelingen.

VOOR WIE CREëREN WIJ WAARDE?

Wij zijn er voor ontwikkelaars, eigenaren van vastgoed, beheerders en bewoners die de bijdrage zien van verbinding tussen alle betrokken partijen en de waarde voor de betrokken bewoners.

plattegrond boven
Over ons

Over ons

  • Area of People biedt een Community-as-a-Service platform voor vastgoedeigenaren, -ontwikkelaars en -beheerders die voorop willen lopen met solide ESG-gebaseerde strategieën.
  • We veranderen gebouwen en gebieden in Micro-Dorpen door belanghebbenden en gebruikers actief te betrekken bij een sociaal en duurzaam gebruik van de leefomgeving. Dat noemen we de kracht van participatie.
  • We onderscheiden ons door de focus op het creëren van sociale waarde als basis voor betere rendementen en hogere duurzaamheid.
  • De data die ons platform biedt voegt waardevolle en toepasbare inzichten toe aan het gebruik van vastgoed.
lijnhuis rechts boven

dit is waar wij voor staan

Bewoner als partner

Bewoners zijn de grootste, maar onvoldoende benutte, waarde in de vastgoedmarkt. Ze vormen de basis voor het oplossen van de grote uitdagingen van deze tijd – leefbaarheid, duurzaamheid, betaalbaarheid. Bewoners betrekken bij de leefomgeving is dan ook noodzaak. 

Duurzaam verbinden

Een Micro-Dorp is een plek waar bewoners actief betrokken zijn door elkaar te helpen met de dagelijkse uitdagingen. Wij verbinden bewoners duurzaam op basis van intrinsieke motivatie. 

Technologie + know-how

Technologie alleen niet is genoeg. Met de combinatie van  soft skills,  AI en  harde data geven we onze klanten de voorsprong binnen het complexe speelveld van mens, milieu en maatschappij. Dat levert de inzichten die de nieuwe norm in vastgoed stelt. 

huis lijk spiegel-1

De kracht van participatie

Deze tijd vraagt om meer verantwoordelijkheid en een bredere kijk op waardeontwikkeling in vastgoed. Voor mens, milieu & maatschappij. Area of People geeft daar, samen met partners, invulling aan.